fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  14.10.2020 INTENSIEVE WORKSHOPS tot half oktober: ZEER BEPERKTE GROEP!
OVERZICHT 


INTENSIEVE WORKSHOPS 


vanaf SEPTEMBER 2020
TODO-tje: Zoek je nog een (extra) danspartner? Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuwtjes? 

>>>>>>> Maak je snel lid van onze faceboekgroep: https://www.facebook.com/groups/ToxicTangoFamily L E U V E N - M A A N D A G

  19u25-20u15   5 x INTENSIEVE WORKSHOP: Techniek & Choreografical elements 


Mag het al eens wat spectaculairder zijn? Droom je al lang om eens met de beide beentjes in de lucht te gaan? Wil je het verschil leren tussen llevadas, pasadas en saltos? Vraag je je al lang af waarom "die Argentijnen" zo'n snelle en flitsende benen lijken te hebben en alles moeiteloos lijken te kunnen? Wil je leren hoe je met minder moeite meer resultaat kan hebben? Wil je eens "echt intensief" kunnen trainen en begeleid worden? Dan is deze INTENSIEVE WORKSHOP REEKS helemaal op jouw lijf geschreven!


Is dit wel iets voor mij?
Deze INTENSIEVE WORKSHOP REEKS is speciaal voor iedereen die wil kennismaken met "net-dat-trapje-meer", "dat-beetje-extra" wat je nergens anders lijkt te vinden en al zo lang zoekt! Twijfel dus niet en grijp je kans!

Vereiste: minstens 1 reeks gevolgd + gemotiveerd zijn!


Alle data : 14,21,28 sept; 5,12 okt 2020

Toxic Tango Docenten :[/b] Callan Correo en Chantal Lathuy

Adres: De Wijnpers, Mechelsevest 72, 3000 Leuven (Parking voor de deur)

MaXimum: 8 koppels per les

Prijs per persoon : 60 € voor de MINIREEKS, SUPERDANCERS = 42 €  

+ 5 euro pp lidgeld & verzekering voor nieuwe leden (geldig tot sept 2021)
L E U V E N - W O E N S D A G

  21u15-22u05   INTENSIEVE WORKSHOPS   MILONGA & MILONGA TRASPIE


Milonga, de snelle vrolijke en ritmische versie van onze geliefde Argentijnse Tango! De vrolijke noten van deze dans nodigen iedereen uit om alle regels en ingetogenheid over boord te gooien en je gewoon mee te laten slepen in een uitbundig feestje op de dansvloer!

Toch is dit voor velen nog een drempel waar ze zich niet aan durven wagen... Jammer want moeilijk is het echt niet (eenmaal je het kan ;-) Dit is je kans om nooit meer te moeten twijfelen! Dompel je 5 x intensief onder in Milonga en krijg de smaak helemaal te pakken! 

Vereiste: minstens 1 reeks gevolgd + gemotiveerd zijn!


Alle data : 16,23,30 sept; 7,14 okt 2020

Melixandertango Docenten : Anna-Karina en Gunther; info@melixandertango.be

Adres :  H. Hartinstituut, Naamsesteenweg 355, 3001 Leuven/Heverlee  (Parking voor de deur)

MaXimum: 6 koppels per les

Prijs per persoon : 60 € voor de MINIREEKS, SUPERDANCERS = 42 €  

+ 5 euro pp lidgeld & verzekering voor nieuwe leden (geldig tot sept 2021)


P R A K T I S C H

Gezien de beperkingen per groep, werken we met VERPLICHTE RESERVATIE voor elke activiteit die je wil meedoen. 

* We rekenen er uiteraard op dat je ook daadwerkelijk (op tijd!) komt wanneer je gereserveerd hebt. Anders neem je immers de plaats in van iemand anders die de les wel heel graag wilde volgen. 

* Wie niet ingeschreven is en dus ook niet op de deelnemerslijst staat, kan helaas niet deelnemen aan de lessen, workshops en activiteiten.

>>> Geef je voornaam, familienaam, adres, telnr, mailadres op (alsook die van je danspartner(s) bij elke reservatie.

Twijfel je, heb je nog een vraag, of wil je ons gewoon eens horen? >>> Bel even op, we horen je graag ;-)INFO & INSCHRIJVEN : chantal@toxictango.com of bel 0487 / 45 74 68

* Je inschrijving is pas definitief na betaling/overschrijving BETALING :  via overschrijving bij reservatie op het REKENINGNUMMER van El Rumbo vzw:  BE53 7795 9173 1053

Vermeld: je naam + "WS1CHOREO" of "WS1MILONGA"LOCATIES:  

Leuven 3000, De Wijnpers, Mechelsevest 72. Met veel parkeerplaats. Plan: www.dewijnpers.be/ligging.php 

Heverlee 3001, H.Hartinstituut, Naamsesteenweg 355. Hoofdingang, dan meteen rechts. Met parkeerplaats.ALGEMEEN:  

+ Reserveer tijdig je plaats (breng je betaling in orde!)
+ 5 euro lidgeld & verzekering voor het hele dansseizoen

+ In geval van een nieuwe lockdown zal er steeds gezocht worden naar mogelijke oplossingen
+ In geval van nieuwe beperkingen zal er voorrang gegeven worden volgens datum van betaling (met voorrang voor wie er het vroegst bij was)

+ Geen les tijdens schoolvakanties 
+ Inschrijven liefst met danspartner of info via Chantal
+ Wekelijkse lessen gaan door vanaf 8 ingeschreven koppels
+ Gemiste les kan je inhalen op een andere locatie, andere dagen
+ Aparte les is mogelijk aan 14 euro/persoon (enkel indien nog beschikbare plaatsen)
+ Schoenen die schuiven en geen strepen maken (dames dansen best op hakken)
+ Uiteraard zorgen we in samenspraak met de bevoegde instanties voor een veilige omgeving met respect voor alle deelnemers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen. (CHECK ook onze "SAFETY-INSTRUCTIONS")ZIN in MEER?

LEES dan snel verder...NIEUW!!! BOEK TOXIC-TANGO VOOR JE (privé)BUBBEL: Vanaf: 297 €

Speciale gelegenheid of zomaar... een verrassing of samen organiseren met vrienden?

Wees zelf de gastheer/vrouw van de avond. Boek voor jezelf en 7 gasten* (* afhankelijk van beschikbare ruimte en veiligheidsvoorschriften van het moment) een privéworkshop van 45’ en aansluitend een begeleide practica van nog eens 45 minuten.
Speciale wensen of thema uiteraard bespreekbaar.             

* Uiteraard zorgen we in samenspraak voor een veilige omgeving met respect voor alle deelnemers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen.

Bij Callan kan je terecht voor meer inlichtingen over de mogelijkheden die we te bieden hebben. callancorreo@toxictango.com 0486/516303.
PRIVELES 

Een leuke dans voorbereiden voor een bepaalde gelegenheid...

Intensief werken rond een bepaald thema of je tangotechniek verfijnen.

Reservatie & info voor privéles: chantal@toxictango.com of tel: 0487/ 45 74 68 
BOEK ONS VOOR JE (bedrijfs)FEESTJE 

Verjaardag, trouwfeest of bedrijfsevent? 

Met plezier komen we een initiatie en dansdemonstratie met 1 of meerdere koppels verzorgen. Ook voor een interactieve lezing, een belevingsworkshop of een heuse coachingsessie rond een bepaald thema of doelpubliek kan je bij ons terecht! (vb: stap uit je comfortzone / samenwerken voor verkopers & leidinggevenden / etc)

Of als het een beetje groter mag zijn: boek ons voor een heuse Tango-theater-show. 

* Uiteraard zorgen we in samenspraak voor een veilige omgeving met respect voor alle deelnemers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen.

Bij Callan kan je terecht voor meer inlichtingen over de mogelijkheden die we te bieden hebben. callancorreo@toxictango.com www.TOXICTANGO.com
The best place for your passion...

Callan Correo & Chantal Lathuy

Een veelgevraagd en succesvol koppel van de nieuwe tangogeneratie met een gegronde basis van klassieke & hedendaagse dans, gevormd door de grootste Argentijnse tangomaestro's aller tijden. 

Samen verzorgen zij reeds meer dan 20 jaar lessen, workshops, shows en demonstraties in binnen- en buitenland en dansten zij zelfs in Hollywood op de rode loper van de Oscars. Zij zijn de initiatiefnemers en drijvende kracht achter El Rumbo vzw & Toxic Tango Productions en graag geziene gasten bij organisatoren overal ter wereld.

Hun aanpak getuigt van een bruisende creativiteit en enthousiasme waarmee zij intimiteit, communicatie en sensuele elegantie onlosmakelijk verbinden met hun dans... steeds in het teken van de essentie van de Argentijnse Tangogeest, namelijk intimiteit en passie binnen het spel van geven, nemen, verleiden en verleid worden… 
Hun Toxic-Tango-Family bestaat ondertussen uit fans, leerlingen en sympathisanten uit de vier windstreken en doorheen de jaren konden zij hun liefde voor tango verspreiden in meer dan 38 landen wereldwijd waar zij oa erkenning voor mochten ontvangen uit de handen van de Argentijnse autoriteiten.

Hun lessen zijn een niet aflatende bron van inspiratie. Hun benadering is zeer individueel waarin zij steeds zoeken naar het overbrengen van zowel het "Tangogevoel, -cultuur en -geschiedenis" alsook een gegronde techniek van "leiden & volgen", "houding & abrazo", "samen dansen met gevoel" en vooral "het laten gebeuren van passen i.p.v. deze louter uit te voeren".

Als heuse chirurgen dringen zij dadelijk door tot de essentie van je tangoprobleem, waardoor zelfs de meest complexe figuren en bewegingen even eenvoudig en bereikbaar worden als een simpele “salida”.

Met een ongebreidelde passie en gedrevenheid voeren zij je samen met hun Toxic-Tango-Team met plezier mee naar een wereld waar hoffelijkheid, elegantie en verleiding nog een levensstijl is.

Waan je even in Buenos Aires...  en laat je (ver)leiden...

www.TOXICTANGO.com 
The best place for your passion...
langs het kanaal Leuven-Buenos Aires-Hollywood...
» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel