fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  14.10.2021 OPEN KENNISMAKINGSAVONDEN Argentijnse Tango: 7 / 14 / 28 okt 2021

#fun #anders #overthetop #toxictango
🤩😍🤩Reserveer NU je plaatsje(s)


voor de...


OPEN KENNISMAKINGSAVONDEN!


3 kansen:


7 / 14 / 28 OKTOBER => info@toxictango.com 
Whatsapp Chantal: +32487457468

Om te vieren dat we eindelijk terug mogen dansen,
nodigen we je graag uit voor deze OPEN KENNISMAKINGSAVONDEN Promoot dit mee stuur onderstaande link door door naar al je contacten. (mail/messenger/whatsapp en postduif!)

Deel deze link overal op Facebook, Instagram, Telegram, MeWe, LinkedIn en andere social media

Nodig mensen uit om vrijblijvend een avondje mee te komen genieten en maak ze warm...

(TIP: Vertel ze niets, schrijf ze in voor de gratis kennismaking en breng ze gewoon mee = punten scoren à volonté ;-)
(vergeet niet tijdig te reserveren want vol=vol tegenwoordig)
Argentijnse Tango is HOT ! Laat je betoveren door het flitsende benenwerk, de ingehouden passie en de verleidelijke blikken van Argentiniës exportproduct nummer 1.

Wil jij Argentijnse Tango ook eens proberen?
(Wedden dat iedereen binnen de kortste keren vol bewondering naar je kijkt...)(ja hoor, zelfs met twee linkervoeten en geen gevoel voor ritme 😉)WAT is Tango?

De Argentijnse tango is immers zoveel meer dan passen en ingewikkelde figuren. Het is iets dat groeit, iets onvatbaars en toch vatbaar. Het is iets wat je besluipt, je kunt het al na de eerste proefles voelen in elke vezel van je lichaam, in elke druppel bloed in je aderen. Alles wat je doet, is ermee doordrongen en toch kun je het moeilijk beschrijven. Alles is aanwezig en desondanks is het voor iedereen een onbeschreven blad.

Het is zoals het leven zelf, voor iedereen anders en toch iets heel universeels. Misschien is het wel de meest universele vorm van communicatie... Een taal zonder woorden.

Niet voor niets dat de Argentijnse Tango steeds een opflakkering beleeft tijdens momenten van sociaal-economische crisis...
Als mengelmoes van leeftijden en culturen is de Argentijnse tango misschien wel dé expressie van het meest Europese gevoel van verbondenheid...
zoals het ook eens in Argentinië was... en zoals het ook in deze nieuwe tijden zal zijn...HOE begin ik eraan?

Kom vrijblijvend proberen en laat je verleiden! Je bent hartelijk welkom tijdens de OPEN KENNISMAKINGSAVONDEN op 7, 14 en 28 OKTOBER 2021 (1 van de drie of alle drie zoals je zelf wil)
BELANGRIJK: Vergeet niet in te schrijven want vol=vol
===>>> chantal@toxictango.com 

* Uiteraard zorgen we voor een veilige omgeving met respect voor alle dansers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen.Laat je (ver)leiden

Tijdens deze open lessen maak je niet alleen kennis met de Argentijnse Tango als dans, maar ook met het sociale cultuurgegeven, de etikette en de geschiedenis vanaf de jaren 1900 van de Argentijnse Tango en Buenos Aires, dit alles gebracht op boeiende en speelse wijze die deze magistrale dans voor iedereen toegankelijk maakt.


Volg je al les? Breng dan zeker je vrienden, collega's en familie mee en dompel hun onder in een coronaproof verrassingsavondje "Kennismaken met Tango" (TIP: Vertel ze niets, reserveer hun plaatsje via mail en breng ze gewoon mee = punten scoren à volonté ;-)DEEL DEZE LINK:

Hey, ik nodig je graag uit voor de superwarme sfeer in onze TangoClub www.ToxicTango.com
Kijk zeker eens op de link en dan neem ik je graag eens mee voor een KENNISMAKINGSAVOND in oktober (Gratis voor jou 😉, wel tijdig reserveren want vol=vol tegenwoordig)
Warme groetjes & tot dan(s)
=> http://www.toxictango.com/?p=agendaitem&id=557OK, maar kan ik dat dan ook ergens oefenen?

Om de tango onder de knie te krijgen kan je op regelmatige tijdstippen komen oefenen tijdens een begeleide practica 'Toxic Tango Mood' , exclusieve Tangoworkshops, een Tango-Flamingo-bal op een zaterdagavond of op een zondagnamiddag of zelfs tijdens een heus tango-weekend of -vakantie. Daar ben je als beginnend danser ook hartelijk welkom! Nooit twijfelen, gewoon komen!
Wist je trouwens dat je overal ter wereld wel Argentijnse Tango kan vinden en dit een fantastische manier is om lokale mensen te leren kennen...Geen danspartner...

TIP: Vind je geen danspartner? Vertel niets en neem hem of haar mee op verrassingsreis naar een avondje Buenos Aires... Wedden dat hij of zij helemaal overtuigd geraakt tijdens deze kennismaking...
 (DIT IS ECHT DE BESTE TIP OM EEN PARTNER TE VINDEN !!!)

3 X OPEN KENNISMAKINGSAVOND


L E U V E N - D O N D E R D A G - 3 X OPEN KENNISMAKINGSAVOND - IEDEREEN WELKOM: 7, 14, 28 OKTOBER 2021 (1 van de drie of alle drie zoals je zelf wil)

21u15-22u10 tango-KENNISMAKING  (geen enkele voorkennis vereist, iedereen welkom)


Toxic Tango docenten : Bart, Marjoleine & Chantal Lathuy

Adres: De Wijnpers, Mechelsevest 72, 3000 Leuven (Parking voor de deur)

MaXimum: 12* koppels per les (* kan aangepast worden volgens maatregelen)

Prijs per persoon : Gratis 

P R A K T I S C H

Gezien de beperkingen per groep, werken we met VERPLICHTE RESERVATIE voor elke activiteit die je wil meedoen.

* We rekenen er uiteraard op dat je ook daadwerkelijk (op tijd!) komt wanneer je gereserveerd hebt. Anders neem je immers de plaats in van iemand anders die de les wel heel graag wilde volgen.

* Wie niet ingeschreven is en dus ook niet op de deelnemerslijst staat, kan helaas niet deelnemen aan de lessen, workshops en activiteiten.

>>> Geef je voornaam, familienaam, adres, telnr, mailadres op (alsook die van je danspartner(s) bij elke reservatie.

Twijfel je, heb je nog een vraag, of wil je ons gewoon eens horen? >>> Bel even op, we horen je graag ;-)INFO & INSCHRIJVEN : chantal@toxictango.com of bel 0487 / 45 74 68ALGEMEEN:


+ Reserveer tijdig je plaats 
+ Inschrijven liefst met danspartner of info via Chantal
+ Schoenen die schuiven en geen strepen maken (dames dansen best op hakken)
+ Uiteraard zorgen we in samenspraak met de bevoegde instanties voor een veilige omgeving met respect voor alle deelnemers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen.
ZIN in MEER?

KIJK dan snel verder bij het OVERZICHT van alle lessen & workshops...


Callan Correo & Chantal Lathuy

Een veelgevraagd en succesvol koppel van de nieuwe tangogeneratie met een gegronde basis van klassieke & hedendaagse dans, gevormd door de grootste Argentijnse tangomaestro's aller tijden.

Samen verzorgen zij reeds meer dan 20 jaar lessen, workshops, shows en demonstraties in binnen- en buitenland en dansten zelfs in Hollywood op de rode loper van de Oscars. Zij zijn de initiatiefnemers en drijvende kracht achter El Rumbo vzw & Toxic Tango Productions en graag geziene gasten bij organisatoren overal ter wereld.

Hun aanpak getuigt van een bruisende creativiteit en enthousiasme waarmee zij intimiteit, communicatie en sensuele elegantie onlosmakelijk verbinden met hun dans... steeds in het teken van de essentie van de Argentijnse Tangogeest, namelijk intimiteit en passie binnen het spel van geven, nemen, verleiden en verleid worden…

Hun Toxic-Tango-Family bestaat ondertussen uit fans, leerlingen en sympathisanten uit de vier windstreken en doorheen de jaren konden zij hun liefde voor tango verspreiden in meer dan 38 landen wereldwijd waar zij oa erkenning voor mochten ontvangen uit de handen van de Argentijnse autoriteiten.

Hun lessen zijn een niet aflatende bron van inspiratie. Hun benadering is zeer individueel waarin zij steeds zoeken naar het overbrengen van zowel het "Tangogevoel, -cultuur en -geschiedenis" alsook een gegronde techniek van "leiden & volgen", "houding & abrazo", "samen dansen met gevoel" en vooral "het laten gebeuren van passen i.p.v. deze louter uit te voeren".

Als heuse chirurgen dringen zij dadelijk door tot de essentie van je tangoprobleem, waardoor zelfs de meest complexe figuren en bewegingen even eenvoudig en bereikbaar worden als een simpele “salida”.

Met een ongebreidelde passie en gedrevenheid voeren zij je samen met hun Toxic-Tango-Team met plezier mee naar een wereld waar hoffelijkheid, elegantie en verleiding nog een levensstijl is.

Waan je even in Buenos Aires... en laat je (ver)leiden...


www.TOXICTANGO.com 
The best place for your passion...
langs het kanaal Leuven-Buenos Aires-Hollywood...» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel