fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  06.07.2020 Na 125 dagen lockdown... SMIJTEN WE DE DEUREN EINDELIJK WEER OPEN !!!

Na 125 dagen lockdown...
SMIJTEN WE DE DEUREN EINDELIJK WEER OPEN !!!We zijn enorm verheugd om het goede nieuws te vernemen dat we eindelijk terug kunnen dansen! Eindelijk mag het terug! Eindelijk mogen we terug in onze zalen!  (Maken jullie net zoals wij ook een vreugdedansje bij het horen van dit nieuws?)

Uiteraard was het een hele puzzel om in samenspraak met de Wijnpers en de Provincie de zaal nog te kunnen reserveren, een protocol uit te werken en moeten we rekening houden met de nodige beperkingen en veiligheidsmaatregelen maar samen met jullie maken we er ongetwijfeld het beste van!

Eindelijk... Eindelijk, kunnen we weer beginnen plannen aan een toekomst vol mooie Tangomomenten!En we beginnen meteen “vollen bak” op maandag 6 juli
met maar liefst 5 dagen RE-BOOT-Tango!


Houd je mail in het oog op donderdag 18 juni voor alle info en instructies !!!Geen mail ontvangen tegen vrijdag 19 juni?
>>> Check je SPAM-folder of hoor eens bij je danspartner (hij of zij kan het je ongetwijfeld nog eens doorsturen) 


SNEL RESERVEREN is de boodschap...
(zodat ook wij weten waar we ons kunnen aan verwachten en waar we rekening moeten mee houden om alles veilig te laten verlopen)

Warme groetjes en tot mails, hoors, dans!


Het hele Toxic-Tango-Team
Callan, Chantal, Bart, Marjoleine, Gunther, Anna-Karina, Brigitte, Freya


>>> contact: Chantal: 0487 / 45 74 68  (geen sms, whatsapp, messenger of FB berichten!)www.TOXICTANGO.com
the best place for your passion...
PS: Ongetwijfeld staan jullie niet alleen te trappelen van ongeduld om in de Tango te vliegen maar kijken jullie ook vol ongeduld uit naar het weerzien met de hele Toxic-Tango-Family!  (Ook wij hebben jullie enorm gemist! Wist je trouwens dat we tot voor deze lockdown in de afgelopen 20 jaar nog nooit meer dan 3 weken geen Tangoles hadden gegeven ;-)

En gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor want...
Kijk snel in je mail voor meer info! (TIP: het heeft te maken met bubbels, genieten en naar hartelust bijbabbelen...)» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel