fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Aktiviteiten

Argentijnse Tango... is een expressie, beginnend in het hoofd, ontvouwend in het hart, waardoor benen en voeten stille figuren vormen die onthullen wat woorden nooit kunnen bevatten... een gesprek zonder woorden... op de tonen van een bandoneon…

aktiviteiten foto1


TANGO LESSEN

de kalender om de data te vinden van onze tango lessen en het adres van onze verschillende leslokaties. Deelnemers zorgen best voor schoenen met lederen zolen, dames dansen makkelijkst op hoge hakken !!! (Zolen die GEEN STREPEN maken !!!)


TANGO

Tango is een improvisatiedans, een spel van leiden en volgen... El Rumbo - Callan & Chantal nodigen je uit een duik te nemen in de complexe wereld van passie en sensualiteit, waar hoffelijkheid, elegantie en verleiding woorden zijn met een diepe ziel. Reeds na enkele lessen kan je met de basiselementen van de Argentijnse Tango je eigen dans creeren. Maak kennis met de weergaloze Argentijnse Tango en laat je verleiden!


MILONGA

Milonga is de voorloper van de tango, ontstaan uit de smetkroes aan stijlen van de immigranten van overal ter wereld die rond de jaren 1900 in Argentinie aankwamen op zoek naar een beter leven. Het vrolijke en meeslepende ritme van de Milonga zal je niet onberoerd laten. El Rumbo - Callan & Chantal voeren je mee naar de wereld van deze "feestversie" van de onweerstaanbare Argentijnse Tango!


TANGOWALS

Zoals het spel der verleiding talloze nuances kent, heeft ook de dans der verleiding tal van variaties. Tangowals is zonder twijfel de meest romantische dans in de Tangofamilie.. Laat je meevoeren naar de tijden van weleer waar een enkele roos en het open houden van een deur nog een levensstijl was. El Rumbo – Callan & Chantal leren je met plezier en bezieling enkele knepen van een lang vervlogen romantiek!

aktiviteiten foto2


PRIVELES

Heb je specifieke wensen? Wens je je bij te werken? Wil je een Argentijnse Tango als openingsdans op je huwelijk? Ben je geïnteresseerd in wedstrijdbegeleiding? Dan verkies je misschien liever één of enkele privélessen met Callan & Chantal? dit kan op afspraak: we bekijken dan samen hoe we het beoogde doel kunnen bereiken en werken intensief met jullie naar een optimaal resultaat.

» Contacteer Chantal, tel: 0487/ 45 74 68 of mailaddr Chantal.

aktiviteiten foto3


CHOREOGRAFIE EN COACHING

Heb je specifiek evenement? Zoek je iemand voor het maken en aanleren van choreografieën? Ben je op zoek naar Tangodansers/acteurs voor een theater-, TV- of Filmproductie? Wens je iemand voor specifieke workshops of lessen in Bodywork & Bodylanguage gerelateerd aan de Argentijnse Tango? Wil je meer weten over hoe je acteurs en dansers sterker kunnen overkomen op een podium of in een ander medium zoals TV of Film? We bekijken dan samen hoe we dit kunnen bereiken en werken intensief met jullie naar een optimaal resultaat.

Weetje: Callan & Chantal verzorgden oa de choreografie en de coaching van dansers en acteurs in de Oscar genomineerde kortfilm Tanghi Argentini en in de Belgische soaps zoals “Thuis” en “Familie”.

» Contacteer Callan voor een afspraak of een offerte,
tel: 0486/ 51 63 03 of mailaddr Callan.

aktiviteiten foto4


FEESTJES EN EVENEMENTEN

Heb je zelf een evenement? Ben je op zoek naar een heuse Tangoshow? Een demonstratie, initiatie of live orkest op je (bedrijfs)feest? Zoek je iemand voor de hele organisatie van een Tango-evenement? Wij werken samen met verschillende gerenommeerde evenementenbureau's voor de organisatie van een eenvoudig verjaardagsfeestje tot mega-evenementen met meer dan 5000 genodigden.

» Contacteer Callan voor een afspraak of een offerte,
tel: 0486/ 51 63 03 of mailaddr Callan.

aktiviteiten foto5


INITIATIES EN WORKSHOPS

Tijdens een tango-initiatie word je ondergedompeld in de Argentijnse sfeer. Je wordt uitgenodigd een duik te nemen in de complexe wereld van sensualiteit en intriges waar alles wordt uitgedrukt met het trekken van een mes, een bevelende vingerknip, een uitdagende blik en het fronsen van een wenkbrauw. Je ontdekt een plek waar hoffelijkheid, elegantie en verleiding nog woorden zijn met een diepe ziel.

Op geregelde tijdstippen organiseren we ook interessante workshops. In deze workshops wordt dieper ingegaan op een welbepaald thema en/of visie. Dit zowel in samenwerking met (internationale) gastdocenten als met onze eigen docenten.

Check de kalender om data en thema’s te vinden van de workshops. Deelnemers zorgen best voor schoenen met lederen zolen, dames dansen makkelijkst op hoge hakken !!! (Zolen die GEEN STREPEN maken !!!)

aktiviteiten foto6


SHOWS, DANSDEMONSTRATIES EN CONCERTEN

Ongebreidelde passie, een ontembaar verlangen en sensualiteit ten top… Op geregelde tijdstippen organiseren we evenementen die je meevoeren van de achterbuurten van Buenos Aires doorheen de Gouden eeuw van de Argentijnse tango, naar het jachtige leven van vandaag in een wervelwind van flitsende benen, emoties en overweldigende muziek.

Argentijnse Tango blijft beroeren…

Dit zowel in samenwerking met (internationale) artiesten
als met Toxic Tango Productions.


Check de kalender om data te vinden.

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel