fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  30.09.2020 SAFETY INSTRUCTIONS: “Lizzen carefoelly, I vill only zay thiz vanze”

update: 21 juli 2020



+ Uiteraard zorgen we in samenspraak met de bevoegde instanties voor een veilige omgeving met respect voor alle deelnemers en met inachtneming van de op dat moment geldende corona-veiligheidsmaatregelen!



Dus, zoals "vroeger op het vliegtuig" dan nu de...


SAFETY-INSTRUCTIONS! (lees ze helemaal tot onderaan!!!)

* deze maatregelen kunnen ten allen tijde aangepast worden indien de overheidsvoorschriften dit vereisen of toelaten.


Of om het eens met ’Allo‘Allo te zeggen: “Lizzen carefoelly, I vill only zay thiz vanze”






Aankomst: in de hal 10 minuten voor je les begint zodat je klaar bent om dadelijk de zaal in te komen van zodra die vrij is.

Schoenen wisselen in principe in de INKOMHAL voor de les begint.

Geef geen kus, hand of knuffel. Vermijd fysieke begroetingen. Oefen je mirada, cabeceo, wuif, knik of doe een toffe tango-move  ;-)

De maatregelen omtrent hygiëne blijven uiteraard behouden: Nies en hoest in je elleboog. Was en/of ontsmet steeds je handen voor en na iedere les aan de hiervoor voorziene handgel-tafeltjes. Behoud voldoende afstand onderling. 

Tijdens de les zal er uiteraard NIET van danspartner gewisseld worden en we houden rekening met de social distancing tussen de danskoppels. (minstens 10m2 per danskoppel) 

Mondmaskers worden aangeraden doch zijn (bij het opstellen van deze richtlijnen) niet verplicht bij het respecteren van de social distancing of binnen je eigen bubbel.

* Verschillende danslessen volgen kan met dezelfde partner of een andere danspartner uit je uitgebreide bubbel. Wees wel even correct en hoffelijk door dit ook met je verschillende danspartners te bespreken! (en dit ook bij je reservatie te vermelden!) 

Spreek tevens met je danspartner(s) af of je al dan niet een mondmasker zal dragen!

Breng zo weinig mogelijk spullen mee aangezien er geen tafels, stoelen of kapstokken beschikbaar zijn in de zaal of inkomhal. (lndien mogelijk 1 grotere tas, geen jassen meebrengen, enkel het hoogst noodzakelijke zoals je propere dansschoenen) Deel geen materiaal. 

Wees ervan bewust dat alles wat je aanraakt ook nadien moet gedesinfecteerd worden.

Toiletten zo beperkt mogelijk gebruiken (1 persoon tegelijk binnen)
geen kleedkamer beschikbaar. (kwestie van desinfectie)

Elke aanwezigheid op een dansles valt binnen je eigen verantwoordelijkheid. Heb je symptomen of voel je je niet lekker? Wees dan verantwoordelijk voor jezelf en al je mededansers en blijf thuis! 

 

* We rekenen er uiteraard op dat je ook daadwerkelijk (op tijd!) komt wanneer je gereserveerd hebt. Anders neem je immers de plaats in van iemand anders die de les wel heel graag wilde volgen. 

* Wie niet ingeschreven is en dus ook niet op de deelnemerslijst staat, kan niet deelnemen aan de wekelijkse lessen, workshops of andere activiteiten. 





Gezien de beperkingen per groep, werken we met VERPLICHTE RESERVATIE* voor elke activiteit die je wil meedoen. 

INFO & INSCHRIJVEN : chantal@toxictango.com of bel 0487 / 45 74 68

* Je inschrijving is pas definitief na betaling/overschrijving  

>>> Geef je voornaam, familienaam, adres, telnr, mail op (alsook die van je danspartner(s) bij elke reservatie.



* In geval van een nieuwe lockdown zal er uiteraard steeds gezocht worden naar mogelijke oplossingen


* In geval van nieuwe beperkingen zal er voorrang gegeven worden volgens datum van betaling (met voorrang voor wie er het vroegst bij was)


Twijfel je, heb je nog een vraag, of wil je ons gewoon eens horen? >>> Bel even op, we horen je graag ;-)



Ongetwijfeld staan jullie niet alleen te trappelen van ongeduld om in de Tango te vliegen maar kijken jullie ook vol ongeduld uit naar het weerzien met de hele Toxic-Tango-Family! Ook wij hebben jullie enorm gemist! (Echt waar! Wist je trouwens dat we tot voor deze eerste lockdown in de afgelopen 20 jaar nog nooit meer dan 3 weken geen Tangoles hadden gegeven ;-)


"Let's keep on dancing!"

Warme groetjes en tot dan(s),



Het hele Toxic-Tango-Team



www.TOXICTANGO.com
The best place for your passion...




» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel