fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  13.02.2021 Corona update 23 november 2020: nog even langer stoppen met tango dansen

Corona update 23 november 2020: nog even verder zonder tango...


Helaas mogen danslessen voor volwassenen nog steeds niet hernemen :-(

Nog even wachten dus tot het nieuws op 13 december...

De gemiste lessen zijn uiteraard niet verloren en plakken we gewoon achteraan bij de cursus en van zodra we meer weten en weer concreet aan de slag kunnen bekijken we hoe we alles tot ieders tevredenheid kunnen oplossen.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de dansvloer en hopen dat dat voor snel zal zijn.

Lieve groeten & hou jullie gezond en wel <3

Callan & Chantal
en het hele Toxic-Tango-Team

www.TOXICTANGO.com
in lockdown...

Corona update 28 oktober 2020: even stoppen met tango dansen
Lieve dansers,

Zoals jullie ondertussen allemaal al zullen vernomen hebben, heeft de regering de nieuwe maatregelen bekendgemaakt omtrent het indijken van het Coronavirus.

Concreet betekent dit voor ons dat we vanaf vandaag middernacht (woensdag 28/10) even de tangolessen zullen moeten staken.

Een begrijpelijke beslissing, maar daarom niet minder pijnlijk. We willen jullie bedanken om jullie de afgelopen weken zo goed aan alle opgelegde maatregelen te hebben gehouden!

Zijn we teleurgesteld? Dat zeker! Maar we willen ervoor kiezen om een positieve boodschap uit te dragen, want dat is in deze tijden meer dan ooit van groot belang.

Hoewel het niet gemakkelijk is, willen we dus iedereen aanmoedigen om positief te blijven en er zoveel mogelijk te zijn voor elkaar. Wij zullen er alles aan doen opdat de dansschool deze periode te boven kan komen en dat iedereen ook in de toekomst zijn hobby, passie, sport, job... kan blijven uitoefenen! Wij laten jullie niet in de steek, dus laat het hoofd niet hangen, samen komen we hierdoor en zijn we hopelijk snel terug aan het dansen!

Online lessen kunnen een noodoplossing zijn, maar geven uiteraard niet dezelfde beleving. En met dit weer buiten dansen lijkt ons in deze periode ook niet de beste oplossing...
Het grote verschil met vorig seizoen is dat we nu nog een volledig seizoen voor ons hebben. Daarom hebben we beslist om de weggevallen lessen later in te halen.
Hieronder kan je alle praktische informatie terugvinden i.v.m. de komende periode. 

Lessen op maandag:
valt weg: 9 en 16 november 2020
worden op het einde van de lessenreeks toegevoegd: 25 januari, 1 februari
de workshop-reeks-poses & choreo zal hernemen vanaf de eerste les na de (partiële) lockdown 

Lessen op woensdag:
valt weg: 18 november  (11 nov was er geen les gepland)
worden op het einde van de lessenreeks toegevoegd: 27 januari
de workshop-reeks-milonga zal hernemen vanaf de eerste les na de (partiële) lockdown 

Lessen op donderdag:
valt weg 29 okt, 12 en 19 nov
worden op het einde van de lessenreeks toegevoegd: 28 jan, 4 en 11 februari 


Omdat dit voor niemand een fijne periode is en wij er voor jullie willen blijven zijn, zullen we na de herfstvakantie binnen onze mogelijkheden trachten enkele ONLINE ‘Tango-events’  te voorzien. Dit  zijn geen inhaallessen! Dit is een extraatje voor al wie wilt blijven bewegen van thuis uit en hier de nodige afleiding en ontspanning in kan vinden. Een dansles, een tango-weetje of gewoon een super mooi tangonummer…

Via deze link kan je je lid maken van de Toxic-Tango-MEMBERSONLY facebookgroep waar we de filmpjes zullen delen. Vraag het lidmaatschap aan en wacht even tot je toegelaten wordt. Deze privégroep dient alleen voor het delen van Toxic Tango lesfilmpjes. Zet er dus aub geen berichtjes etc op.

Als jullie graag in contact blijven met mekaar, zoekertjes plaatsen, berichtjes/foto's/filmpjes delen... dan kan dit via de Toxic-Tango-FAMILY facebookgroep. Alles is hier welkom! Laten we er zijn voor elkaar, zodat niemand zich alleen hoeft te voelen!Laten we er samen alles aan doen om deze tijd gezond en wel door te komen, zodat we snel weer allemaal mogen dansen, sporten, bewegen, lachen en zweten!

Stay Safe, Stay Healthy and Stay Positive! 

Heel veel liefs,Callan, Chantal en het hele Toxic-Tango-Team
xxx


www.TOXICTANGO.com
the best place for your passion...


» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel