fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Nieuwsitem


  30.01.2008 Callan & Chantal in Pers & Media

De afgelopen week stond de media weer vol met artikels en reportages over de Oscarnominatie van Tanghi Argentini.

Leuk om te zien is dat de officiële foto van de gelauwerde kortfilm de foto is van een tangodansende Dirk Van Dijck & Hilde Norga in gezelschap van... jawel: Callan & Chantal!

Je kon er eigenlijk niet meer naast kijken want devolgende kranten schreven er wel over: De Morgen, Het Volk, De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg, De Gazet van Antwerpen, De Tijd, etc en zelfs kranten als Metro en De Zondag publiceerden foto's en een korte reportage!

Uiteraard kwam alles ook aan bod in het nieuws van alle zenders, vaak met een kort fragmentje uit de film met, jawel weer Callan & Chantal erbij, en op alle grote radiozenders.

Een leuk weetje:
De afgelopen maanden verkeerden Callan & Chantal op de (voor)pagina's van de geschreven pers reeds in het gezelschap van Yves Leterme, Frans Bauer, Koen Wouters, Michael Jackson, Francis Ford Coppola, de Coen-Brothers, Amy Winehouse, Janet Jackson, Al Pacino...
nu nog wachten op de Live ontmoeting ;-)

Maar wie weet... de kans dat El Rumbo naar Hollywood trekt voor de Oscars wordt elke dag weer groter...

Het El Rumbo-Team

PS: check ook het artikeltje over de Oscarnominatie voor Tanghi Argentini met links, fragmenten, etc» nieuwsoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel