fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Nieuwsitem


  12.02.2008 Vlaamse kortfilm 'Tanghi Argentini' in 50 Amerikaanse steden

De Vlaamse kortfilm 'Tanghi Argentini', die vorige week een Oscarnominatie in de wacht sleepte, is binnenkort te zien in vijftig steden in de Verenigde Staten. Producente Anja Daelemans ondertekende daarvoor een contract met distributeur Magnolia Pictures.

Meest bekroond
'Tanghi Argentini' is één van de meest bekroonde kortfilms in de Belgische filmgeschiedenis. Hij won onder meer de grote prijs op Rhode Island en de publieksprijs in Aspen en Clermont-Ferrand. Op het Los Angeles Short Film festival kreeg 'Tanghi Argentini' de onderscheiding voor beste buitenlandse film.

Het ware geluk
'Tanghi Argentini', gebaseerd op een origineel scenario van Geert Verbanck, volgt de lotgevallen van een grijzige kantoorklerk met een missie. Ondanks de anonieme en onderkoelde sfeer op het werk wil hij zijn collega's één voor één het ware geluk leren kennen. (belga/lb)



» nieuwsoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel